Splošni pogoji programa zvestobe Amig@

Kaj je to:

Desigualov program zvestobe Amig@ (v nadaljevanju: program) je program, ki je poln življenja, ugodnosti, presenečenj in prednosti za vas. Namenjen je Desigualovim strankam ali potencialnim strankam (v nadaljevanju: Desigual Amig@).

Prosimo, da pred pridružitvijo programu natančno preberete splošne pogoje, saj je sprejemanje in spoštovanje splošnih pogojev pogoj za včlanitev v program. Pri vstopu v program izjavljate, da popolnoma spoštujete te pogoje.

Kako deluje:

Če želite izkoristiti prednosti programa zvestobe Amig@ in zbirati nakupe, se morate identificirati kot član programa.

Program zvestobe Amig@ velja v fizičnih uradnih trgovinah Desigual (rednih in outlet) na področju države nakupovanja (kot je definirano spodaj), (ii) na Desigualovem spletnem mestu desigual.com na področju države nakupovanja (kot je definirano spodaj) in (iii) v Desigualovih franšiznih trgovinah na področju države nakupovanja (kot je definirano spodaj). Vsa ta prodajna mesta s skupnim izrazom imenujemo prodajni kanali programa zvestobe Amig@ (v nadaljevanju prodajni kanali). Področje države nakupovanja je opredeljeno kot država, v kateri Desigual Amig@ sprejema aktualni program zvestobe Amig@.

Vsakič, ko kot Desigual Amig@ nakupujete v programu zvestobe Amig@ se vaši nakupi seštevajo, s tem pa pridobite možnost za prejem darila v prvih mesecih naslednjega leta.

Za prejem daril se upoštevajo samo nakupi, opravljeni med 1. januarjem in 31. decembrom vsakega posamičnega leta.

Prednosti za vse stranke Desigual Amig@

Posebne ugodnosti:
Ker ste naši Desigual Amig@, prvi prejmete novice o vseh najpomembnejših promocijah.

Pridobite 10% popust:
Če je vase naročilo ali nakup večji od 100 €, samodejno prejmete 10% popust na ne-znižane izdelke.

Tihe ugodnosti samo za vas:
Povabljeni boste k našim VIP popustom.

Ekskluzivno darilo.
Nagrajujemo vašo zvestobo! Če vaši letni nakupi presegajo 400 €, vam bomo podarili ekskluzivno Desigualovo darilo.

Splošna pravila in pogoji

Program Amig@ velja izključno na prodajnih kanalih Desigual Amig@ v vaši državi nakupovanja. Preden opravite nakup, se prepričajte, da zanj veljajo pogoji programa zvestobe Amig@ na področju države nakupovanja. Vaša identifikacijska številka Desigual Amig@ je osebna in neprenosljiva. Popusti, posebne ponudbe, ugodnosti in podobno se med sabo ne kombinirajo oz. seštevajo in ne veljajo v času sezonskih popustov. V času sezonskih popustov prav tako ne velja 10% popust na že znižane izdelke pri nakupu nad 100 €, seštevajo pa se vaši nakupi.

Lastnik programa zvestobe Amig@ je podjetje Abasic, S.A. (v nadaljevanju: Desigual) in velja izključno v vaši državi nakupovanja. Lastnik programa si pridržuje pravico do delne ali popolne spremembe splošnih pogojev programa zvestobe Amig@.

Desigual ima pravico enostransko spremeniti te pogoje in bo o tem obvestil člane programa Amig@ po e-pošti. Ne glede na zgoraj navedeno bo zadnja različica sedanjih pogojev, ki veljajo za program Amig@, na voljo na spletnem mestu Desigual, ki velja v vaši državi nakupovanja. Pridržujemo si pravico do izključitve tistih Desigal Amig@, ki v 18 (osemnajstih) zaporednih mesecih ne opravijo nobenega nakupa izdelkov Desigual.

Posodobitev podatkov

Desigualu ste preko e-pošte na naslov info@desigual.com dolžni sporočiti vse spremembe osebnih podatkov, kot so naslov, e-naslov, telefon ipd. V primeru izgube ali kraje kartice Desiigual Amig@ (če imate fizično kartico), je dolžan nosilec kartice o tem obvestiti Desigualovo fizično uradno trgovino (redno ali outlet). Če se nosilec ne drži zgornjih navodil, bo izgubil pravico do članstva v programu zvestobe Amig@.

Poizvedba o zbiranju nakupov

Če želite izvedeti, znesek vaših nakupov, lahko poizvedbo o tem pošljete na e-naslov help@help.desigual.com.

Če menite, da manjka kateri izmed vaših nakupov, prosimo pošljite kopije računov in številko vaše kartice Desigual Amig@ preko e-pošte na e-naslov help@help.desigual.com. Navedeno morate opraviti najkasneje v 6 mesecih od dneva nakupa. Po tem času ne moremo več sprejeti nobenih ugovorov.